Mer om Relevant Reklamgruppen

I gruppen sysslar vi med media-, webb- & reklamproduktion, medieval och strategisk marknadsrådgivning. Relevant Reklamgruppens byrå ligger i Stockholms innerstad på Östermalm. Här finns mediebyrån Relevant Ads, Reklambyrån Balder Com, samt Webbyrån SthlmOnline.se. Relevant Reklam ger årligen, sedan 1993, ut paketerad turist- och företagsinriktad marknadsföring åt utvalda annonsörsgrupper i Stockholm. Egna väletablerade medier, hemsidor och broschyrer, inom olika intresseområden i Stockholms län. Med timing kombinerar vi marknadsföring via sökmotoroptimerade hänvisningssajter och tryckta medier. På så sätt har vi med åren fått en stor grupp egna stamkunder. Balder Com har lika länge jobbat med reklamstrategi & pr med specialinriktning inom hälsa och medicin. SthlmOnline.se har sedan 2000 producerat hemsidor och hjälpt kunder med helhetslösningar när det gäller att skapa en genomtänkt strategi i förhållande till sökmotorer och andra typer av företagslistor på internet.

Vi har resurser att hjälpa till på alla fronter

Här kan Du få hjälp med allt från målgruppsinriktade marknadsföringspaket, mediemix till, hemsida och företagets profil. Det senare är den stora utmaningen. Att analysera fram målgrupper, att rikta din kommunikation till målgruppen samt att nå fram till målgruppen är något av vår specialitet. Gruppens kunder spänner från butiker och restauranger i Stockholm till internationella uppdrag från läkemedelsindustri.

Miljön är viktig för oss

Därför undviker vi resursslöseri. Vi jobbar inte med bred reklam, utan målgrupps analys, som går till alla. Den sorten tenderar oftast att bli en olönsam miljö bov. Typ en realisationsannonsering i dagstidningar. Att sajter, e-kommunikation, DR via MMS eller SMS är miljövänligare än tryckt reklam och traditionell post är lätt att förstå. Men även då vi gör en effektiv målgruppsriktad trycksak utan överupplaga är det även viktigt att ta beslut som gynnar vår miljö. Därför kämpar vi för att producera så miljövänligt det bara går.

Klicka nedan för att komma till:

Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Gör en strategisk fullträff!

Vi hjälper dig att nå företag, hotellgäster & båtturister. Vi har lång erfarenhet av målgrupperna så vi vet hur man träffar rätt.

Läs mer...

Följ oss på Facebook