Nytt och på Gång i Relevant Reklamgruppen

Nedan presenterar vi våra nya utgivningar och nyheter när det gäller våra sajter, samt idéer om vad man bör tänka på när man planerar fördelar sin marknadsföring mellan tryckta medier, internet annonsering och andra sammanhang.


Vänner, vill ni öka kvaliteten på våren och sommaren? Nu har vi ännu en gång fått hjälpa till med lägga i en ännu högre växel åt vår kund som säljer snygga eldstäder

Vänner, kunder & andra vi känner! Ni alla är våra viktiga referenser. Vi fick tack vare en av er ännu ett jobb. Vi fick styra upp Borås bästa Städfirmas hela Internetnärvaro - Victorias Städservice. Det var också ett riktigt roligt uppdrag. 

Vänner, kunder & andra vi känner! Ni alla är våra viktiga referenser. Vi fick tack vare en av er ännu ett jobb. Vi fick styra upp stans bästa Mekonomenverkstads hela Internetnärvaro. Det var ett riktigt roligt uppdrag. 

Vänner! Det är alltid roligt när man får jobba åt gamla trogna kunder. Att e-shoppen sen blev så snygg och funktionell är extra glädjande

Årets utgåva skickas nu till massor av arbetsplatser i Stockholm. OBS! Ni kan även ta del av utgåvan online!!! 2020 kommer vi sent att glömma, med tanke på hur ett litet virus från Kina påverkat samhället. Nu står dock Julen för dörren och det finns en del tappra krögare som erbjuder God Julmat. Gynna dem!

Vad tiden går fort. Nu står Midsommarhelgen för dörren och vi passar på, önskar er alla en Glad, Härlig Midsommar och Sommar. Vi har stängt Midsommaraftonen och dess helg. Sen har vi, från och med måndag, öppet som vanligt.