Nytt och på Gång i Relevant Reklamgruppen

Nedan presenterar vi våra nya utgivningar och nyheter när det gäller våra sajter, samt idéer om vad man bör tänka på när man planerar fördelar sin marknadsföring mellan tryckta medier, internet annonsering och andra sammanhang.


Nu är årets utgåva utgiven både som e-broschyr och tryckt. Den tryckta har skickats nu till massor av hotell i Stockholm. OBS! Klicka och läs mer så kan ni kan här gratis ladda ned e-broschyren !!!

Vänner! Fredagen den 3 januari 2020 höjs SL:s priser. Under lågsäsong, d.v.s nu och fram till maj kan du resa med Waxholmsbolaget med SL:s periodbiljetter som gäller för 30 dagar eller längre. Så passa på, köp din periodbiljett den 2/1, Spara pengar, åk på obegränsat antal skärgårdsutflykter under våren och upptäck skärgården utan extra kostnad. En bra Julklapp till dig själv!

Vänner! Vi är stolta och glada över att vi fick förtroendet att skapa kulturscenen Stallets nya sajt. Så, varför inte köpa en konsertbiljett eller ett presentkort som gäller för såna i Julklapp till bästa vännen i jul?

Kul att göra lite riktig traditionell gammal skyltreklam. "Old-Skool" - med numrerade bilder på maten för att ta bort alla flygplatsens språkbarriärer.

Vänner, kunder & andra vi känner! Ni alla är våra viktiga referenser. Vi fick tack vare en av er ännu ett jobb. Vi fick styra upp länets bästa städ- & flyttfirmas hela Internetnärvaro. Det var ett riktigt roligt uppdrag. 

Vänner, kunder & andra vi känner! Vi gillar verkligen jobb vi får via referenser. Denna gång var det extra kul eftersom vi fick jobba med en helt ny affärsidé. Det var ett riktigt roligt uppdrag att publicera möjligheten för er alla att mäta er servicnivå. Om ni törs ;-) ...