Låter den här byrån som en perfekt arbetsplats?

Här har du funnit ett litet modernt team med mycket dynamik och stark vilja. Alla här är utmärkta reklamtänkande säljinriktade bollplank till den kund som behöver se nya möjligheter. Bland oss och i vårt nätverk, finns alla kompetensområden som den nya tidens reklam- & annonsbransch behöver kunna erbjuda.

I teamet är det är totalt ca 10 personer som samarbetar. Här finns allt från Reklam- och annonsförsäljare till originalare, copys och webbmaster. En del av oss är specialister, andra har en bredare kompetens.

Du som tycker att detta låter som en perfekt arbetsplats, är nog en reklamare eller annonssäljare av samma skrot och korn som oss. Sök därför gärna jobb hos oss, vi skapar alltid plats för rätt person.

Ansökningar tar vi via vårt kontaktformulär. Du får först väcka vårt intresse genom att beskriva dig själv. Formaliteter, CV, m.m. tar vi vid ett senare tillfälle.

Lars Pansáre / VD Relevant Reklamgruppen

 

Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Gör en strategisk fullträff!

Vi hjälper dig att nå företag, hotellgäster & båtturister. Vi har lång erfarenhet av målgrupperna så vi vet hur man träffar rätt.

Läs mer...

Följ oss på Facebook